All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Tapdance Adults/Seniors

Het Musical & Dance Center is de enige (theater)school in deze regio waar ook dames en heren op leeftijd (senioren) kunnen meedoen in een speciale 'Adults' Tapdance-class. De lessen worden op hun niveau gegeven en er wordt gebruik gemaakt van de muziek die zij nog kennen! Niets moet alles mag is het credo! Deze groep draagt de naam van de bekendste musical waar veel tapdance in voorkomt: 42nd Street.

Het Musical & Dance Center (M&DC) is dé (theater)school in deze regio waar op verantwoord en hoog niveau Tapdance gegeven wordt. Er wordt flink gewerkt aan de techniek om op de juiste manier de juiste sounds uit je schoenen te krijgen. Er wordt getapt in de Traditional/Old School,  Broadway en Urban style. Uiteraard in een ander tempo dan bij de andere groepen en op een voor deze groep verantwoord niveau. Het is een gezelige groep, maar er wordt tegelijk ook hard gewerkt!

Heb je interesse of kan je niet wachten, ga dan naar de pagina INSCHRIJVEN, download het inschrijfformulier en stuur deze nadat je het hebt ingevuld meteen op!

Steppin' Out