All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Docenten

De lessen worden verzorgd door een team docenten, die het klappen van de zweep kent en in de theaterwereld actief zijn geweest of dat nog steeds zijn. Enkelen zijn zelfs oud-leerling van Danny Poetiray geweest, de initiatiefnemer van het Musical & Dance Center. Ze zijn afgestudeerd als docent of uitvoerend artiest(e). Kortom, zij staan garant voor een inspannende maar bovenal leerzame en plezierige les!

Alle docenten hebben overigens naast hun eigen discipline ruime ervaring in de aanverwante vakken zoals bijv. tekstinterpretatie, ensemble en solo zang, staging en regie.

Op bepaalde dagen zullen gastdocenten een 'master class' verzorgen. Dat zijn bekenden uit het vak die momenteel in een musicalproductie spelen, gespeeld hebben of dit binnenkort gaan doen. Het afgelopen seizoen waren Dominique de Bont (Op zoek naar Danny & Sandy ... ) en Tony Neef (Miss Saigon, Titanic, Annie, Sound of Music en nog veel meer musicals) te gast. Voor het aankomend seizoen zijn er ook nieuwe gastdocenten aangetrokken, meer nieuws daarover volgt t.z.t.

Het team bestaat uit:

Acteren

Zang

Dans

  • Danny Poetiray (jazz, tap, show, musical comedy)
  • Britt Muskee (jazz, show)
  • Moniek Goffree (klassiek peuters, kleuters, jongeren & volwassenen)

DP 2023

Danny Poetiray