All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Tarieven

Gedurende het seizoen wordt er 33 weken les gegeven. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen. Bij Voorinschrijving zijn vanaf nu SPECIALE ACTIETARIEVEN van toepassing t/m 31 juli a.s.  Vanaf 1 augustus a.s. gelden de reguliere tarieven. Dus wacht niet te lang en klik HIER voor een overzicht van de Actietarieven!

Tarieven & Voorwaarden seizoen 2019/2020

Een overzicht van onze reguliere tarieven en Algemene Voorwaarden kun je HIER downloaden. Schrijf je in voor één van onze cursussen Musical en/of Tapdance. Je kunt voor één van beide kiezen, maar als je je ook opgeeft voor de cursus Tapdance in combinatie met de Musicallessen betaal je voor de Taplessen nog maar € 250,-. (i.p.v. reguliere tarief van € 330,-). Bij Volwassenen (21+) is dit € 300,- (i.p.v. het reguliere tarief van € 400,-).  
En het kan niet op … als je bij inschrijving het lesgeld in één keer voldoet, ontvang je een extra korting van 5%! Dus wacht niet te lang en ga naar de pagina INSCHRIJVEN!

De tariefkaart en onderstaande info is van toepassing voor het lopende seizoen. Een seizoen loopt van september tot en met eind juni/half juli.

  • Bij een verkort seizoen wordt het tarief pro-rata verlaagd en apart vermeld op het Inschrijfformulier.
  • Privélessen (Solo) duren 45 minuten en worden uitsluitend vanaf 4 lessen in overleg geboekt.
  • Alle vermelde prijzen zijn per persoon tenzij anders is aangegeven.
  • Leerlingen tot 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW.
  • Bij leerlingen van 21 jaar en ouder is 21% BTW verrekend in de vermelde bedragen op de Tariefkaart.

Betaling:

Betaling van het lesgeld kan geschieden:

  • in één keer, er wordt dan een korting verleend van 5% op het lesgeld. Tenzij anders is overeengekomen (bijvoorbeeld bij Voorinschrijving of speciale acties) dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus het lesgeld bijgeschreven te zijn.
  • in 3 termijnen (1e termijn direct bij inschrijving, gevolgd door 2 gelijke termijnen), het lesgeld wordt dan verhoogd met € 20,-. Een specificatie van de termijnbedragen wordt per mail verstuurd.
  • Betaling in één keer of in termijnen kan geschieden contant of d.m.v. overschrijving op rekening NL 63 ABNA 0585 2122 60 t.n.v. D. Poetiray h/o Musical & Dance Center o.v.v. de cursus & jouw naam.

Kortingsregels:

  • Twee of meer leden uit één gezin krijgen een korting van 5% p.p.
  • Kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

 

Osna 2016 Steamheat1