All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Testimonials oud-leerlingen
 

Matthijs van der Meer:
Gestudeerd aan: Fontys Hogeschool voor de Kunsten - Musicaltheater 

Speelt in/ Gespeeld in:
vanaf december 2014: Heerlijk Duurt Het Langst  (DommelGraaf & Cornelissen Entertainment) Ensemble & Dance Captain
mei – november 2013: As You Like It - Creato vzw & Luccreatief bvba
Speelde met zijn groep 'As You Like It' de muzikale theatershows '3 Boys And A Lady & In2 Music' waarbij hij verantwoordelijk was voor het script, choreografie en de vocale (ensemble)arrangementen, met orkest o.l.v. Sam Gevers.
november 2010: Pauls Kadoshow, 85 jaar VARA
Backing Vocal bij televisie-uitzending Pauls Kadoshow met orkest o.l.v. Cor Bakker.
december 2009: Classic FM Live, Winter Classics 
Backing Vocal bij concert met The New Symphonic Orchestra o.l.v. Maurice Luttikhuis. 

"Danny heeft mij op 10 jarige leeftijd gezegd: 'Als je het tappen onder de knie hebt, ga je vanaf dat moment dansend over straat!'. 11 jaar verder kan ik zeggen dat ik zo goed heb leren dansen doordat ik al op vroege leeftijd tapdance-lessen heb gevolgd. Tap is ritme, je gaat andere timingen en accenten in de muziek horen waardoor je veel dynamischer kan bewegen. Maar je kan in het musicalvak technisch nog zo goed kunnen zingen, dansen of spelen, uiteindelijk gaat het om jouw persoonlijkheid op het toneel. Mijn 'theateruitstraling' heb ik in de lessen van Danny al op jonge leeftijd ontzettend kunnen ontwikkelen. Danny kan ik alleen maar omschrijven als een gepassioneerd theaterbeest die elke dag nog geniet van het vak. Zijn passie en gedrevenheid draagt hij over in het lesgeven! Wat ik nog als tip kan meegeven aan jonge ambitieuze mensen die het vak in willen: 'Laat je door niets en niemand tegenhouden, stippel je eigen route uit en ga ervoor want als je heel hard werkt is niets in het leven onmogelijk...'. "

T-Ann Manora
Gespeeld in Oliver, Grease, but I actually only remember Highlights !

"Wat mij is bijgebleven kan ik niet in 2 zinnen vertellen, daar kan ik een boek over schrijven. Maar vooral wat een LOL we hebben beleefd. Tappen de gaten in de houten vloer met 42nd Street, het niet kunnen verstaan van wat Danny nou weer zegt, zweten, zoenen on stage met Jaimy in mijn bikini, lekker zingen met Jan! 

Ik heb heel veel geleerd en ik hoor Danny nog steeds in mijn hoofd als ik audities doe. Ondertussen heb ik gewerkt in Nederland, New Zealand in het theater en in films and nu weer op het toneel in London. Danny is a wonderful man, with a great loving heart for Musical Theatre and will always push his students to their max. I am very grateful to be an oud-leerling and wish Musical & Dance Center an amazing future!'"

Salomée Rodenburg:
Aan de opleiding Filmacteur (FAAAM) ben ik afgestudeerd. Ik heb in verschillende korte films gespeeld en werk momenteel als trainingsactrice.

"Bij Danny heb ik geleerd om te performen, te blijven lachen gedurende de act, om door en door te repeteren tot dat het zo goed als perfect is. Ook heb ik de jaren daar ervaren als thuiskomen op de zaterdagen, geweldige groep met lieve mensen / vrienden waar je veel lol mee maakte en passievolle leuke docenten."

Piek van der Kaaden
Gestudeerd aan: Fontys Hogeschool voor de Kunsten - Musicaltheater 

Speelt in/ Gespeeld in:
Soldaat van Oranje - swing en alternate hoofdrol Charlotte
de Jantjes (De Graaf en Cornelissen) - ensemble
diverse projecten in theater en op TV

"Bij de musicalschool heb ik al op jonge leeftijd heel veel geleerd. Je wordt klaargestoomd voor de professionele opleidingen. Aan de taplessen heb je ontzettend veel voor de audities van professionele producties. Het is echt een pre als je kunt tappen! 

Dat je al bij de musicalschool zo goed en met regelmaat les krijgt en repeteert geeft je een goede indicatie hoe het op de opleidingen en werkveld kan zijn! Ook leer je jezelf goed presenteren, iets wat op audities goed van pas kan komen. De 'strengheid' is misschien wat pittig op jonge leeftijd maar is absoluut iets waar je aan moet wennen als je verder wilt in het vak. Het optreden in echte theaters en met zenders etc. is geweldig om al eens mee te maken. Er komt zoveel bij kijken als je het werkveld in gaat, dus alles wat je leert bij de musicalschool zal je meenemen en werpt zijn vruchten af in de toekomst. Ook na de musicalschool raad ik aan te blijven lessen en jezelf altijd te blijven ontwikkelen en verbeteren. Je bent nooit uitgeleerd!"

Sander Berendsen:
"Ik heb gespeeld in 'HEMA, de musical' en spreek stemmen in voor verschillende tekenfilms. 

Ik herinner me de gezellige zaterdagochtenden waarop je kon zingen en dansen met je vrienden. Ik heb geleerd discipline te krijgen en te genieten van elk moment op en naast het podium."