All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Musical

Ruim 30 weken lang les in de basisdisciplines van het musicalvak: Zang, Spel & Dans. Elk jaar een eigen eindproductie in een theater.

  • Basis – voor leerlingen van 7 – 10 jaar, 3 x 30 minuten les
  • Onderbouw – voor leerlingen van 9 – 13 jaar, 3 x 60 minuten les
  • Bovenbouw – voor leerlingen van 13 – 18 jaar, 3 x 60 minuten les
  • Volwassenen – voor leerlingen van 18 jaar en ouder, 3 x 50 minuten les

Basis

De leerlingen werken met hun docent(en) op een speelse manier aan de drie musicaldisciplines Zang, Spel & Dans. Er wordt een goede basis gelegd zodat je later door kunt stromen naar de Onderbouw. De cyclus wordt afgesloten met een korte presentatie in de school. 

Onderbouw

In de Onderbouw wordt de basis in elke discipline verder uitgebouwd zodat doorstroming naar de Bovenbouw geen probleem zal opleveren. Terminologie in elke discipline wordt aangeleerd en de basisoefeningen worden (nog) verder uitgebreid. Er zijn 3 groepen met de volgende namen: Lion King, Aladdin en Annie.

Bovenbouw

In de Bovenbouw gaat dit weer een stap verder en gaan leerlingen ‘de diepte’ in bij elke discipline. De nadruk ligt vooral op performen en het weten hoe een song, scene of choreografie uitgevoerd wordt. De leerlingen worden gecoacht indien zij audities doen voor de vervolgopleidingen en/of een musicalproductie. Ook hier zijn er 3 groepen met namen die verwijzen naar bekende musicals: Newsies, Cats en Wicked.

Volwassenen

Eindelijk wordt voorzien in een behoefte voor leerlingen van 18+. Ook zij krijgen de mogelijkheid om zich op een plezierige manier bezig te houden met de disciplines zang, spel & dans. Het accent ligt vooral op fun maar ook om iets (goed) te leren. We hebben 2 groepen, één voor leerlingen van 21 jaar en ouder onder de naam Cabaret. De andere groep is voor leerlingen vanaf 40 jaar en die hebben de naam Chicago.

Heb je interesse of kan je niet wachten, ga dan naar de pagina INSCHRIJVEN, download het inschrijfformulier en stuur deze nadat je het hebt ingevuld meteen op!