All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Musical

Bijna 30 weken lang les in de basisdisciplines van het musicalvak: Zang, Spel & Dans. Elk jaar een eigen eindproductie in een theater.

  • Volwassenen (Newsies) – voor deelnemers van 18 - 21 jaar, 150 minuten les
  • Volwassenen (Chicago) – voor deelnemers v.a. 21 jaar, 150 minuten les 
  • Volwassenen Mix (Rent) - voor deelnemers v.a. 18 - 80 jaar, 150 minuten les

Eindelijk wordt voorzien in een behoefte voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Ook zij krijgen de mogelijkheid om zich op een plezierige manier bezig te houden met de disciplines zang, spel & dans. Het accent ligt vooral op fun maar ook om iets (goed) te leren. Onze groepen dragen de naam van een bekende musical. We hebben 3 groepen, één voor deelnemers vanaf 18 jaar onder de naam Newsies. De andere groep is voor deelnemers vanaf 21 jaar met de naam Chicago. En dan is er nog een combinatiegroep voor alle leeftijden boven de 18 jaar onder de naam RENT. Dus de groepsnamen betekenen niet, dat er in dat seizoen aan die musical gewerkt wordt.  De Volwassenen krijgen gedurende 30 weken 2,5 uur les waarbij de disciplines elke week rouleren. Zie hiervoor het overzicht met het ROOSTER.

Alle groepen sluiten elk jaar af met een avondvullende zelf gemaakte productie in het theater waarbij ze het geleerde in de praktijk kunnen brengen voor het grote publiek!

Heb je interesse of kan je niet wachten, ga dan naar de pagina INSCHRIJVEN, download het inschrijfformulier en stuur deze nadat je het hebt ingevuld meteen op!

 

Gastles Tony Neef