All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Specials

M&DC ook in het Gooi!

Ook in het aankomend seizoen is het Musical & Dance Center in het Gooi aanwezig. Het afgelopen eerste seizoen is daar succesvol verlopen met 2 groepen leerlingen die zich lekker bezig hebben gehouden met de disciplines Zang, Spel & Dans. Het is een samenwerkingsverband  met De Gooische Muziekschool die inmiddels een grote naam heeft opgebouwd in het Gooi e.o. In een mooi pand aan de Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum worden de lessen gegeven onder de naam Gooisch Musical & Dance Center.

Danny nu ook bij Broadway Talents

Vanaf januari 2019 verzorgt Danny Poetiray ook bij Broadway Talents de Tapdance lessen voor alle groepen. De leerlingen volgen ook daar net als bij het Musical & Dance Center lessen zang, dans zoals klassiek, jazz en tapdance en krijgen acteertrainingen. Broadway Talents o.l.v. Barrie Stevens biedt een intensief lesprogramma, waarbij leerbaarheid, artistieke aanleg en alle technische aspecten van het vak uitgebreid aan bod komen. 

Eindproductie(s) op 6 juli a.s.

De kaartverkoop voor onze eindproductie(s) is gestart! De Stadsschouwburg Haarlem is op zaterdag 6 juli a.s. de (vertrouwde) plek waar vanaf 19:30 uur maar liefst 2 producties door het M&DC gebracht zullen worden. Het belooft een muzikaal avondvullend spektakel te worden met zang, spel & (Tap)dans!

Prod 2019

Allereerst brengen we onze nieuwe eigen Musicalproductie onder de veelzeggende titel 'There's No Business Like Show Business'. In het kort het verhaal:

De padvinders zijn op hun jaarlijkse kamp en slaan hun tenten op in de bossen. Een klein groepje padvinders had in het bos een soort ruïne zien staan. ’s Nachts gaan ze erop uit om te ontdekken wat de ruïne precies is die ze eerder hebben gezien. Het blijkt een oud en vervallen theater te zijn. Ze ontmoeten in het theater ene Mae. Een mysterieuze vrouw die ook in het oude theater is. Samen met haar besluiten de padvinders het vervallen theater weer zijn oude glorie terug te geven. Ze gaan hard aan de slag en bereiden een geweldige voorstelling voor. Ondertussen vertelt Mae haar levensverhaal. Een bijzonder levensverhaal dat zich afspeelt in de wereld van het theater, de glitter en de glamour maar ook jaloezie en onverdraagzaamheid. Hoe dichter Mae bij het einde van haar verhaal komt, hoe spannender het wordt.

Musical2019

Dan komt de dag dat de padvinders hun voorstelling voor Mae gaan spelen, en zij het einde van haar verhaal zal vertellen. Maar… Waar is Mae? Wie was Mae? Hoe liep haar verhaal af? Allemaal vragen die beantwoord worden in deze nieuwe sprankelende voorstelling van het M&DC. Wederom een productie vol muziek, dans en dit keer een groot mysterie... 

Na de pauze gaan we u verrassen met geluid uit de schoenen en andere ‘attributen’ tijdens de speciale productie 'Tapdance & Other Rhythms!'

Vorig seizoen hebben we voor het eerst  een volledige Tapdance productie (Spotlight On Tapdance!) gedaan. Alles wat ook maar enigszins met ritme te maken heeft – dus niet alleen tapdance – komt in deze voorstelling bij elkaar! Deze productie werd met zoveel enthousiasme ontvangen in het snel uitverkochte theater De Luifel, dat na afloop veelvuldig werd geroepen dat deze voorstelling een groter theater verdiende.  Vandaar dat we dit seizoen afsluiten met deze aangepaste swingende en verrassende Tapshow! En dit is nog maar een kleine greep in het oneindige oeuvre van ritmische klanken.

Kaartverkoop

De kaarten zijn vooraf uitsluitend te bestellen bij de (centrale kassa van de) Philharmonie óf op de (zater)dag zelf aan de kassa van de Stadsschouwburg vanaf een uur vóór aanvang van de voorstelling. Je bent dan alleen wel afhankelijk van wat er qua plaatsen nog vrij is en de ervaring leert dat het heel snel kan gaan!! On-line bestellen is makkelijker via de link naar de website van de Stadsschouwburg waar je direct kunt bestellen voor onze voorstelling en zelf je plaatsen kan kiezen in de zaal of op één van de balkons: 

https://www.theater-haarlem.nl/programma/16810/Met_een_musical_en_tapdanceproductie/Musical_amp_Dance_Center/

Wij hopen op een mooie opkomst voor deze producties!

Spotlight on TD