All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Specials

In Januari 2018 openen we in Warmond!

Januari 2018 starten we op de woensdagmiddag en donderdagavond met onze musicallessen in Warmond (gemeente Teylingen). Het is een verkort seizoen dat loopt t/m eind juni. We zijn er dan ook voor de musicalfans in de Duin- & Bollestreek. Iedereen - jong & oud - uit de omliggende plaatsen Sassenheim, Lisse, Hillegom, Oegstgeest en Voorhout zijn van harte welkom. Deze gemeentes liggen in de directe omgeving van Warmond. De lessen worden gegeven in één van de zalen van Theater Het Trefpunt aan de Herenweg 80 in Warmond.

Woensdagmiddag 12:45 - 14:15 uur
Donderdagavond 20:00 - 22:30 uur

Er loopt nu voor deze vestiging van het Musical & Dance Center een Speciale Actie en deze eindigt op 11 januari. Wil je proficteren van de aanbieding schrijf je dan snel in en ga naar de pagina INSCHRIJVEN
 

M&DC ook in het Gooi!

Ook in het aankomend seizoen is het Musical & Dance Center in het Gooi aanwezig. Het afgelopen eerste seizoen is daar succesvol verlopen met 2 groepen leerlingen die zich lekker bezig hebben gehouden met de disciplines Zang, Spel & Dans. Het is een samenwerkingsverband  met De Gooische Muziekschool die inmiddels een grote naam heeft opgebouwd in het Gooi e.o. In een mooi pand aan de Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum worden de lessen gegeven onder de naam Gooisch Musical & Dance Center.