All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Specials

Actieperiode bij Voorinschrijving

De succesvolle actieperiode bij Voorinschrijving wordt voor één keer verlengd en zijn nu geldig t/m 30 september a.s. Klik HIER voor een overzicht van de actietarieven. Ben je net terug van vakantie en wil je daar nú nog gebruik van maken, schrijf je dan snel in en ga naar de pagina INSCHRIJVEN.

M&DC ook in het Gooi!

Ook in het aankomend seizoen is het Musical & Dance Center in het Gooi aanwezig. Het afgelopen eerste seizoen is daar succesvol verlopen met 2 groepen leerlingen die zich lekker bezig hebben gehouden met de disciplines Zang, Spel & Dans. Het is een samenwerkingsverband  met De Gooische Muziekschool die inmiddels een grote naam heeft opgebouwd in het Gooi e.o. In een mooi pand aan de Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum worden de lessen gegeven onder de naam Gooisch Musical & Dance Center.

Danny nu ook bij Broadway Talents

Ook het aankomend seizoen verzorgt Danny Poetiray bij Broadway Talents de Tapdance lessen. De leerlingen volgen ook daar net als bij het Musical & Dance Center lessen zang, dans zoals klassiek, jazz en tapdance en krijgen acteertrainingen. Broadway Talents o.l.v. Barrie Stevens biedt een intensief lesprogramma, waarbij leerbaarheid, artistieke aanleg en alle technische aspecten van het vak uitgebreid aan bod komen.