All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Specials

Andere tijden, nieuwe kansen!

Het zijn andere tijden sinds een paar maanden ... Wie wil niet een keer zijn of haar zinnen verzetten en even lekker gewoon zingen, dansen of acteren. Uiteraard alles volgens de dan nog geldende richtlijnen van het RIVM!!

* Wil jij ook aan het eind van het aankomend seizoen in een geweldige musicalproductie staan met leerlingen van jouw leeftijd en hetzelfde enthousiasme?

* Heb je altijd al willen zingen, acteren en dansen in een musicalproductie, maar kwam het door wat voor oorzaken dan ook nooit van?  Is het dan nu niet de tijd om dat in te halen in onze Volwassenen Musicalgroep?

* Zat jij ook te genieten van Fred Astaire, Gene Kelly, Gregory Hines, Savion Glover, Tapdogs, Stomp en al die anderen als zij gingen tappen. Voor jong & oud zijn er Tapdance groepen op de dinsdag en woensdag. Wil jij dat ook niet eens proberen?

Zingen, Dansen, Acteren ... er is niets zo fijn, (in)spannend maar oh zo leuk om in een musicalgroep te werken o.l.v. ervaren docenten! Kijk maar naar de onderstaande promo!! Ga voor meer info naar de pagina MUSICAL of TAPDANCE. Je kan natuurlijk ook meteen actie nemen, ga dan naar de pagina INSCHRIJVEN. We kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen!
 

PROMO Musical & Dance Center

De onderstaande promo geeft je een beeld van onze vele musicalproducties: