All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Specials

M&DC ook in het Gooi!

Ook in het aankomend seizoen is het Musical & Dance Center in het Gooi aanwezig. Het afgelopen eerste seizoen is daar succesvol verlopen met 2 groepen leerlingen die zich lekker bezig hebben gehouden met de disciplines Zang, Spel & Dans. Het is een samenwerkingsverband  met De Gooische Muziekschool die inmiddels een grote naam heeft opgebouwd in het Gooi e.o. In een mooi pand aan de Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum worden de lessen gegeven onder de naam Gooisch Musical & Dance Center.

Danny nu ook bij Broadway Talents

Vanaf januari 2019 verzorgt Danny Poetiray ook bij Broadway Talents de Tapdance lessen voor alle groepen. De leerlingen volgen ook daar net als bij het Musical & Dance Center lessen zang, dans zoals klassiek, jazz en tapdance en krijgen acteertrainingen. Broadway Talents o.l.v. Barrie Stevens biedt een intensief lesprogramma, waarbij leerbaarheid, artistieke aanleg en alle technische aspecten van het vak uitgebreid aan bod komen. 

Eindproductie(s) op 6 juli a.s.

De Stadsschouwburg Haarlem is op zaterdag 6 juli a.s. de (vertrouwde) plek waar maar liefst 2 producties door het M&DC gebracht zullen worden. Het belooft een muzikaal avondvullend spektakel te worden met zang, spel & (Tap)dans!

Allereerst brengen we onze nieuwe eigen Musicalproductie onder de veelzeggende titel 'There's No Busness Like Show Business'. In het kort het verhaal:

Musical2019

De padvinders zijn op hun jaarlijkse kamp. Onder leiding van hopman Desiderius de Groot en akela Agnes van Zwieten, slaan ze hun tenten op ergens in de bossen. Een klein groepje padvinders had in het bos een soort ruïne zien staan. ’s Nachts gaan ze erop uit om te ontdekken wat deze ruïne precies is. Het blijkt een oud en vervallen theater te zijn. Ze ontmoeten in het theater ene Mae. Een mysterieuze vrouw die ook in het oude theater is. Samen met haar besluiten de padvinders het vervallen theater weer zijn oude glorie terug te geven. Ze gaan hard aan de slag en bereiden een geweldige voorstelling voor. Ondertussen vertelt Mae haar levensverhaal. Een bijzonder levensverhaal dat zich afspeelt in de wereld van het theater, de glitter en de glamour maar ook jaloezie en onverdraagzaamheid. Hoe dichter Mae bij het einde van haar verhaal komt, hoe spannender het wordt.

Dan komt de dag dat de padvinders hun voorstelling voor Mae gaan spelen, en zij het einde van haar verhaal zal vertellen. Maar… Waar is Mae? Wie was Mae? Hoe liep haar verhaal af?

Allemaal vragen die beantwoord worden in de nieuwe sprankelende voorstelling van het Musical & Dance Center. Wederom een productie vol muziek, dans en dit keer een groot mysterie ...! 

Na de pauze gaan we u verrassen met geluid uit de schoenen en andere ‘attributen’ tijdens de speciale productie 'Tapdance & Other Rhythms!'

Tap2019A

Vorig seizoen hebben we voor het eerst voorzichtig een volledige Tapdance productie (Spotlight On Tapdance!) gedaan. Dat was nog niet (lees: nooit) eerder vertoond en het was niet alleen maar tapdance wat de klok sloeg, er werden ook andere verrassende ritmische acts gedaan. De productie werd met zoveel enthousiasme ontvangen in het snel uitverochte theater De Luifel, dat na afloop veelvuldig werd geroepen dat deze voorstelling een groter theater verdiende. Alles wat ook maar enigszins met ritme te maken heeft – dus niet alleen tapdance – komt in deze voorstelling bij elkaar!

Hou de website in de gaten voor meer info over de kaartverkoop die binnenkort van start gaat!