All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Specials

Eindproducties op komst!

Momenteel wordt er door leerlingen en docenten hard gewerkt naar de eindproducties van dit jaar. Er zijn er maar lifst 4 gepland:

zondag 24 juni - De eindproductie van de musicalgroepen van het Gooisch Musical & Dance Center. Onder de titel Highlights II worden d.m.v. verbindende blokjes hoogtepunten gebracht uit musicals van toen en nu. De voorstelling vindt plaats in Studio Concordia te Bussum.

zaterdag 7 juli - De jaarlijks terugkerende eindproductie van het M&DC in de Stadsschouwburg van Haarlem.  Alle musical- en tapdance groepen van het M&DC zullen hun medewerking hieraan verlenen. Onder de titel 'We Go Together ...from Camp to Palace' volgen we Prinses Annabel. Zij gaat een weekje kamperen, als onderdeel van haar opleiding tot koningin. Van boxspring naar rubber mat, van zijde pantoffels naar klamme slippers en van marmer bad naar dixie-douche. Hoewel haar bezoek geheim is en incognito, heeft de pers er toch lucht van gekregen. Ook de camping bazin weet dat ze komt. Maar wie van de gasten is nou de prinses? Een vrolijke reeks misverstanden is het gevolg. Wordt de prinses ontmaskerd? Wil ze eigenlijk nog wel terug naar het paleis? En wat onderzoeken de onderzoekers nou eigenlijk precies? Je maakt het mee in deze nieuwe, opgewekte en spetterende musical vol zang & dans.

zaterdag 14 juli - De eindproductie van de Jong Volwassenen van het M&DC: 'Doek!'
In 'Doek!' volgen we een circusfamilie: De Geraldi’s. Circus Geraldi trekt langs stad en land om hun wervelende show te spelen, maar helaas trekt het circus de laatste maanden weinig bezoekers. Als circusdirecteur bestuurt Vader Geraldi zijn personeel en familie met harde hand. Als blijkt dat hij al jaren met gezondheidsproblemen kampt, die hij voor de hele familie verborgen heeft gehouden, moet hij afstand doen van zijn functie. Het hele circus raakt ontwricht. Wie gaat de leiding overnemen? Wat zijn ieders belangen en dromen? Door dit plotseling aan het licht gekomen geheim blijkt dat niet alleen vader Geraldi dingen verborgen heeft gehouden…

Onverwachte gebeurtenissen volgen elkaar snel op en alles gelardeerd met songs & acts uit bekende musicals. De eindproductie is in Theater De Luifel in Heemstede.

zondag 15 juli - Voor het eerst wordt er een speciale Tapdance productie door het M&DC gepresenteerd: 'Spotlight On Tapdance!' Van 'Stomp', 'Tapdogs' en 'Tap Factory' tot bekende tapnummers uit musicals, alles wat ritme heeft komt voorbij. Dus het is niet alleen Tapdance wat de klok slaat, maar ook andere 'props' worden te pas en te onpas gebruikt! Alle leerlingen van de tapgroepen uit Heemstede en Amstelveen zullen hieraan hun medewerking verlenen, waarbij de gevorderde en jongste groepen de hoofdmoot in het programma voor hun rekening zullen nemen. Ook deze speciale productie vindt plaats in Theater De Luifel in Heemstede 

Binnenkort verschijnt meer info op deze site over de tijden van de shows, kaartverkoop etc.

In September 2018 openen we in Warmond!

In het nieuwe seizoen vanaf september 2018 starten we op de woensdagmiddag en donderdagavond met onze musicallessen in Warmond (gemeente Teylingen). We zijn er dan ook voor de musicalfans in de Duin- & Bollenstreek. Iedereen - jong & oud - uit de omliggende plaatsen Sassenheim, Lisse, Hillegom, Oegstgeest en Voorhout is van harte welkom. Deze gemeentes liggen in de directe omgeving van Warmond. De lessen worden gegeven in één van de zalen van Theater Het Trefpunt aan de Herenweg 80 in Warmond.

Woensdagmiddag 12:45 - 14:15 uur
Donderdagavond 20:00 - 22:30 uur

Hou onze site in de gaten voor de speciale Actieperiode vanaf augustus. Meer info hierover volgt t.z.t.!
 

M&DC ook in het Gooi!

Ook in het aankomend seizoen is het Musical & Dance Center in het Gooi aanwezig. Het afgelopen eerste seizoen is daar succesvol verlopen met 2 groepen leerlingen die zich lekker bezig hebben gehouden met de disciplines Zang, Spel & Dans. Het is een samenwerkingsverband  met De Gooische Muziekschool die inmiddels een grote naam heeft opgebouwd in het Gooi e.o. In een mooi pand aan de Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum worden de lessen gegeven onder de naam Gooisch Musical & Dance Center.