All Acting ! All Singing ! All Dancing!

Specials

KAARTVERKOOP GESTART!!!

Op zaterdag 25 mei a.s. presenteren wij in Theater/Bioscoop Floralis in Lisse onze nieuwste musicalproductie 'The Story Of: NO STORY...!?' En wat voor één  wordt het ... Nou het zal je aan niets ontbreken tijdens deze 2 uur durende show. Humor, dynamische en swingende showacts, mooie ballads, improvisaties, ensemblezang, Modern, Show- & Tapdance ... alle ingredienten komen voorbij voor een geweldig avondje uit!!

Na het succes van vorig jaar, zetten we er nog een tandje bij! En we kunnen nu al meedelen dat de avondshow heel snel was uitverkocht! Daarom is nu een extra (matinee)voorstelling ingepland op dezelfde dag die om 15:00 uur begint. Misschien ten overvloede: wees er snel bij want ook hier gaat het heel snel! Kaarten zijn € 22,50 p.p. en deze kun je reserveren middels een mailtje naar info@musicaldancecenter.nl waarna en bevestiging volgt met betaalinstructies. Wij hopen jullie op 25 mei a.s. te. mogen verwelkomen, tot dan!!

Flyer 2024 middag


Musical is weer in!!

Wie wil niet een keer zijn of haar zinnen verzetten en even lekker gewoon zingen, dansen of acteren.

* Wil jij ook aan het eind van het aankomend seizoen in een geweldige musicalproductie staan met leeftijdgenoten en hetzelfde enthousiasme?

* Heb je altijd al willen zingen, acteren en dansen in een musicalproductie, maar kwam het door wat voor oorzaken dan ook nooit van?  Is het dan nu niet de tijd om dat in te halen in onze Volwassenen Musicalgroep?

* Zat jij ook te genieten van Fred Astaire, Gene Kelly, Gregory Hines, Savion Glover, Tapdogs, Stomp en al die anderen als zij gingen tappen. Voor jong & oud zijn er Tapdance groepen op de dinsdagavond. Wil jij dat ook niet eens proberen?

Zingen, Dansen, Acteren ... er is niets zo fijn, (in)spannend maar oh zo leuk om in een musicalgroep te werken o.l.v. ervaren docenten! Kijk maar naar de onderstaande promo!! Ga voor meer info naar de pagina MUSICAL of TAPDANCE
 

Voorinschrijving nieuwe seizoen is gestart!!

De Voorinschrijving voor het nieuwe seizoen met flinke ACTIEKORTINGEN is gestart en loopt t/m 30 juni a.s. Je kunt HIER zien wat dat voor jou betekent als jij je nu al inschrijft. En betaal je het lesgeld in één keer dan ontvang je bovenop het Actietarief nog een extra korting van 5%Dus dubbelkorting!!! Vanaf 1 juli zijn de reguliere tarieven weer van toepassing, dus wacht zeker niet te lang! Ga snel naar de pagina INSCHRIJVEN.
 

PROMO Musical & Dance Center

De onderstaande promo geeft je een beeld van onze vele musicalproducties: